Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 23.11.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremde hayatını kaybeden başta öğretmen ve öğrencilerimiz olmak üzere, vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet mekânları cennet, makamları Ali olsun. Geride kalan acılı ailelere baş sağlığı diliyorum. Bu afetle anladık ki herşeyin üstesinden gelebilmenin tek yolu, bir ve tek yürek olmaktır.
Bu birlik ve birlik seferberliğinin çok güzel örneğini böyle bir afetle görmek istemezdik ama görmüş olduk. İlk günden itibaren deprem bölgesinde bulunan Devlet büyüklerime, Sayın Valimize ve beraberinde bulunan ekibine, her türlü desteği veren beldemin fedakâr ve iyi yürekli yardımsever insanlarına, emeklerini esirgemeyip sürekli sahada olan gönüllü arama kurtarma ekipleri ve din adamlarımıza, canla başla çalışan personellerime adını sayamadığım tüm gönüllü gönlü güzel insanlara teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım. Allah Razı olsun.
Selam ve Dua ile,
RAMAZAN BOZLAK