Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 23.11.2023
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Dünyanın merkezi Beldemiz yollarını görmeden geçmeyin.
Şöyle bir girin çevre yoluna bakın sağa sola, terminal yoluna varınca oradan düşün göl yoluna, selime yolundan çıkın varın sağlık Ocağına Göktaş yolundan bağlanın Aksaray yoluna …gez gez bitmiyor tam 7 km
Büyük bir azimle bir hafta gibi kısa bir sürede sıcak asfalt yol çalışmalarımızı bitirdik. Öyle bir sıcak geliyor ki asfalttan yumurtayı koy pişsin. Sahada o kavurucu sıcakta emeğini esirgemeyen çalışma arkadaşlarım muhteşem bir iş çıktı. Sağolun, emeklerine sağlık.

Emeği geçen Devlet Büyüklerim destekleriniz olmasa, olmazdı bu azim ve çalışma.
Devletimizin Değerli Bakanlarına, Abimiz, Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu Beyefendi ve Yardımcılarına, İl Özel idare Genel Sekreteri ve Birim Amirleri ile saha elamanlarına çok teşekkür ederim.
Sıcak asfalt çalışmamız yaz sezonu için şimdilik bitti. Bir hatıra fotoğrafımız olmasın mı yani. Ne Dersiniz.
Selam ve Sevgi ile,
RAMAZAN BOZLAK